Кака Лара забременява ин витро

28.11.2014 15:54 | Видян 3158 пъти

Кака Лара забременява ин витро

Лазара Златарева, позната като Кака Лара, планира да роди за трети и последен път, говори се в светските среди. Създателката на легендарното „Милион и едно желания" възнамерява да се подложи на ин витро процедура.

Със сегашния й съпруг - оператора Веселин Сивков, мечтаели да си имат още едно дете. Те вече се радват на дъщеричката си Вая, но били убедени, че не е лошо да я „уредят" с братче. Самото момиченце също много настоявало пред майка си да й „направят бебе, с което да си играе", пише "Всеки ден". 3-годишното хлапе има вече по-голяма сестра, но тя е тийнейджърка и често прекарва дните си при баща си Владо Береану или по купони. 40-годишната Лара решила, че ако наистина иска трето дете, именно сега е моментът, защото ако почака още малко, ще изпусне влака.

„Пробвахме няколко пъти с Веско да го направим по естествения начин, но явно няма сигурност, че ще стане, затова ще пробваме и ин витро", споделила водещата на „Още нещо" по ТВ7 пред свои приятелки. Тя била твърдо решена, когато забременее, веднага да напусне работа и да се отдаде на родителството си. „Искам да изгледам детето, поне докато стане на 2", била убедена любимата на всички деца журналистка. Тя се надявала да се махне от закъсалата финансово ТВ7 още следващата година и да се радва на семейното огнище. С Вая Лара не постъпила по този начин. Още на 16-ия ден от раждането се върнала на екран като водеща на „Полет над нощта" по БНТ.

Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !