Преслава, нямаш ли друга рокля?!

28.11.2014 15:40 | Видян 3184 пъти | Гласували 1

Преслава, нямаш ли друга рокля?!

Фолк певицата Преслава има своя любима одежда, с която e през вечер на участие. Става дума за червена къса рокля, която доста добре открива гледката към дългите й крака.

Дали защото се чувства свободна и щастлива след раздялата си с Бирмата, или просто не й се занимава да си избира нови дрехи, но фурията обикаляла градове и паланки, без да се интересува особено много от външния си вид, забеляза в. „Всеки ден“. „Където и да пее, пред каквото и публика да е, все е с тая рокличка. Наистина й стои добре, но защо не заложи малко и на разнообразие“, коментират нейни почитатели.

През последните две седмици добричлийката почти няма почивка. Участията й се увеличили двойно, а ангажиментите й покрай идващия 8 декември, както и за Коледа и Нова година обещавали да й напълнят още повече банковата сметка.

И докато екс изгората на фурията Георги Станоев – Бирмата си ближе раните и още страда от разлъката си с Преси, тя си живеела живота като за последно. Без дори да й пука как изглежда, певицата спряла не само да си сменя роклите, ами и да следи за теглото си. Отпуснала се вече да си хапва по-добре и малко по малко да си връща стария, по-сочен външен вид.

Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рачков се потроши до кръв в ефир

Димитър Рачков претърпя в кървав инцидент по време на...

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Няма коментари към тази новина !