Той направи бебе на Цеци Красимирова

26.11.2014 15:43 | Видян 20679 пъти

Той направи бебе на Цеци Красимирова

Цеци Красимирова е една от най-известните български манекенки. Името ѝ предизвиква противоречиви коментари, а сините ѝ очи и огромни скули карат мъжете да се захласват по нея. Цеци има много псотижения на модния подиум, но признава, че най-големият ѝ успех е дъщеря ѝ Джудит. 16-годишната девойка се ражда, когато Цеци е едва на 18 и вече има не едно а две признания в лайфстайл средите.

Любопитно е, че бащата на Джудит не е някой със съмнителна репутация или известен футболист. За него се знае много малко. Галерия се сдоби първа с уникална снимка на Данчо Георгиев. Той е първият мъж на Цеци Красимирова и баща на нейната дъщеря.
Данчо е с 12 години по-голям от Цеци. Те се запознават, когато манекенката е едва на 17. Не са се женили никога, но заживяват заеднои бързо преминават на по-сериозен етап в  отношенията си. Още не навършила пълнолетие Красимирова ражда дъщеричката им Джудит. "Джудит беше желано дете. Можех да направя аборт като повечето момичета на тая възраст. Но аз исках детето", отсича Цеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !