Бийбър по корем пред Селена

23.11.2014 09:37 | Видян 2064 пъти

Бийбър по корем пред Селена

Джъстин Бийбър за пореден път доказа, че мъжката наглост край няма и смята да поднови връзката си със Селена Гомес за н-ти път. Канадецът е решил да изненада бившата си, като се появи на Американските музикални награди, които ще се състоят в края на уикенда в Лос Анджелис. Гомес ще има участие на събитието и тийн идолът си правел сметките, че ще я спечели отново като лъсне на първия ред, за да я подкрепя.

„Той се върна в Ел ЕЙ за да види Селена. Дори планира  да се появи на наградите, за да си поговорят. Никой от екипа му не смята, че това е добра идея, но той е решен да го направи.  Джъстин наистина иска да се съберат и вярва, че тя е единственото хубаво нещо в живота му и след като го напусна страда много”, издаде близък до канадеца пред HollywoodLife.com.

„Джъстин на няколко пъти кара свои приятели да се свържат с нея и да я убедят да му даде още един шанс. До момента обаче тя удържа на натиска и тотално се е дистанцирала от него и средата му”, добави източникът.

Наскоро приятели на звездата споделиха, че той е „депресиран” от раздялата и вече обмисля как да стане нов човек, за да спечели Селена отново. Той се е сдружил с католически пастор, който го напътствал как да промени живота си и дори го амбицирал да предприеме „божа мисия” да очисти живота си от вредните пороци – алкохол, дрога и някои от приятелите си.

Бийбър и Селена имат динамични отношения повече от три години като постоянно се разделят най-вече заради изневерите на канадеца. В началото на есента Гомес за пореден път го заряза, след като папараци го уловиха на интимен обяд с Кендъл Дженър в Париж.

В същото време Гомес също не стои със скръстени ръце и непрестаннно публикува в мержата загадъчни съобщения, с които дава да се разбере, че сексът с Джъстин е бил чудесен и й липсва. Дали обаче на бившата звезда на Дисни действително й пука за бившия й, или просто му напомня какво е изпуснал?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп обеща на Хабиб да спре войната...

Бившият президент на САЩ и кандидат на Републиканската...

Мис Крокодил с 3-то висше

Бившата Мис България Антония Петрова се изфука с поредна...

Няма коментари към тази новина !