Изгониха ветерана Наско от "Х Фактор"

21.11.2014 11:11 | Видян 1229 пъти

Изгониха ветерана Наско от

„Обичам всички вас. Всички, които сте тук" - това бяха последните думи на най-възрастния талант в "Х Фактор"- 57-годишният Атанас Ловчинов. Той напусна шоуто, а цялата зала, заедно с журито, го изпрати на крака и с аплодисменти. В днешната вечер на елиминации той и Георги Бенчев получиха най-нисък зрителски вот, което изправи Любо пред невъзможен избор - да определи кой от двамата му финалисти да си тръгне. Другите трима ментори обаче му помогнаха, като единодушно избраха Георги Бенчев да продължи.

За спасяването си и двамата избраха класически парчета - Атанас изпълни You are so beautiful на Джо Кокър, а Жоро заложи на My Way на Франк Синатра. „Наско винаги вдига публиката, но отново я имаше тази затвореност, която наблюдаваме през последните седмици. Жоро, ти пееш, бе, човек!", бяха думите на Заки.

Саня допълни: „Наско, възхищавам ти се. Георги, ще те слагаме на елиминации, за да пееш. Ти си стихия". А Мария завърши, като сподели, че когато порасне, иска да прилича на Наско. „Атанас е по-добрият певец, той сбъдна мечтите на много хора, но ние търсим не само пеенето. Затова ще улесня Любо. Моят избор днес е Георги Бенчев", каза тя, като веднага след това четиримата се изправиха на крака, за да го аплодират.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !