Божинов заряза сина си

20.11.2014 12:13 | Видян 3225 пъти

Божинов заряза сина си

Синът на Валери Божинов и Алисия продължава на практика да живее без родители. Седемгодишният Валери-младши не е виждал баща си вече близо от четири месеца. Както е известно, Божинов от септември месец живее в Италия, където играе във втородивизионния отбор "Тернана“. Оттогава Валери не се е връщал в България и явно няма никакво намерение скоро да се среща със сина си.

За сметка на това настоящата му жена Николета Лозанова и дъщеричката им Никол редовно посещават Божинов в Терни, който е известен като града на свети Валентин. Валери все по-рядко говори и през интернет със сина си, който живее предимно при баба си и дядо си в софийското село Вакарел, пише "България Днес". Леля Наска и чичо Пламен почти сами изгледаха детето на Алисия, която също няма време за малкия Валерко. Певицата е раздвоена между живота в България и този в турския курорт Мерсин, където любимият й Ники Михайлов играе за местния отбор. Когато си е тук, Алисия постоянно е по нощни участия в клубовете, а дните прекарва в сън и последната й грижа е малкият Валерко. На практика детето има две майки и двама бащи, като нито един от четиримата няма време за него.

"Детето вече свикна да живее баз майка си и баща си - разказват близки на родата на Алисия от Вакарел. - Когато беше по-малък, редовно плачеше и питаше къде е мама, къде е тати. Бабата Наска и дядото Пламен се чудеха какво да му обясняват. Сега Валерко вече ходи на частно училище в София и вече се е примирил, че срещите с майка му и баща му са истинско събитие. Той вече не помни откога тримата не са били заедно. Личи се, че детството му не е щастливо, това момченце почти никога не се усмихва."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !