Ники Китаецът - първият сигурен в "Биг Брадър Ол Старс"

14.11.2014 12:58 | Видян 2103 пъти

Ники Китаецът - първият сигурен в

Какво си спомняте от сезона, в който вие участвахте?

Той беше преди 7 години. Като спомен ми е останала огромната тръпка, която преживях. Аз няма да забравя никога как, като тръгнах да влизам и Ники Кънчев ме попита „Притесняваш ли се?“. Аз му казах „Не“, но той видя, че аз наистина треперех на сцената. Тогава аз бях и малък и все още не бях появявал пред хората толкова много и наистина бях притеснен и треперех. И той ми каза „Ааа, не се притесняваш, ама трепериш“. Това го има на записа. Това ми е останало като един супер приятен спомен. Огромна тръпка. Аз такава тръпка до момента не съм преживявал.

Усещате ли сега такава тръпка? Предстои ви отново да влезете в Къщата.

Да. Дори сега тръпката е по-голяма, защото сега влизам като един мъж, като човек, който зад себе си има семейство, жена и дете. Отговорността е много по-голяма. Имам да изчиствам много неща от името си. искам и много да се забавлявам вътре. Не влизам по задължение. Но сега отговорността е по-голяма. Защото тогава трябваше да вляза и да играя някой, който не съм. Тогава не се притесняваш толкова какво ще излезе за теб. Но сега е п-голяма отговорността, все пак детето ми е на 5 години – разбира, гледа Big Brother. Тръпката е по-голяма.

Сега работя като фитнес модел. Сега камерите не ме притесняват. Аз постоянно ще позирам. Докато тогава камерите ме притесняваха. Преди имах комплекси от тялото си, от всичко като цяло. Сега нямам никакви притеснения, че ще ме снимат 24 часа.

Мисля, че сега ще вляза и ще успея да забравя, че ще има камери. В този сезон на Big Brother аз ще бъда това, което съм в живота.

Гледате ли VIP Brother „Образцов дом“?

Да, аз съм сигурно най-големият фен на това предаване.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !