Циганка ли е Кали?

13.11.2014 16:46 | Видян 10525 пъти | Гласували 1

Циганка ли е Кали?

Вероятността във вените на Кали да тече ромска кръв била доста голяма. Това призна самата певица преди време. Не можела с точност да определи етническата си принадлежност. Съмнения, че може да е наполовина ромка, имала още като ученичка – пише „Уикенд”

„В училище не можеха да разберат циганка ли съм, българка ли съм. И аз не знам със сигурност каква съм” – признава Кали, като допълва, че знанията за рода й били ограничени. Баба й по бащина линия била сръбкиня. Не било много ясно какъв е нейният мъж, т.е. бащата на Калиния татко.

Певицата Кали не обича да говори кой е баща й. Единственото, което сподели е, че ги изоставил много рано, израстла като сираче, не го била виждала, нето чувала, а той й се обадил чак когато се разболял от рак.

Фолкаджийката всъщност била джуревка и точно на това се дължал певческият й талант. Самата Галина Иванова, по прякор Кали, обаче, отказва да коментира точно какъв е произходът й и бързо отминава темата или говори със заобиколки. Още при влизането на устатата майка на Людмила Захажаева, рускинята попита Кали направо в очите дали е циганка. Кали я погледна почти втрещено и смотолеви, че кръвта й не е много чиста и посочи някакви сръбски жилки, без да обясни откъде идват те и какви са.

Това, която певицата криела е, че баща й има ново семейство с голяма челяд, но никога не пожелала да се запознае с братята и сестрите си. Тя буквално игнорирала и него и родата си от негова страна, защото не искала да има нищо общо с тях и феновете й да разберат какъв й е произхода.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !