Асен Блатечки заби двойничка на Диляна Попова

12.11.2014 16:27 | Видян 4787 пъти

Асен Блатечки заби двойничка на Диляна Попова

Лиляна Станаилова играе главна роля в първия филм на Асен Блатечки като режисьор – в комбина със съпругата му Катерина Горанова. Лентата „Бензин“ гълта огромна част от времето на Асен Блатечки, което вместо с Диляна Попова и бебето Борил, той прекарва на снимачната площадка заедно с изкусителката Лиляна Станаилова.

И ако преди искрата между тях бе само слух, то днес из светските среди на столицата се носят легенди за палавите игри на двамата и дори имената на хотелите, в които се усамотяват, за да се насладят един на друг, пише kliuki. Първа към флирта се насочила Лиляна Станаилова, но Асен Блатечки не се дърпал особено.

„Всички от екипа и не само знаят, че между Асен и Лили избухна привличане още в самото начало. А и при откровено провокативните сцени, с които е наситен целият филм, Асен трябва да е от желязо. Лиляна го бройкаше от самото начало и накрая, разбира се, той й падна в мрежата. Нормално е Диляна Попова да е бясна, още повече, че съперницата й е буквално нейно копие. Явно Асен си пада по този тип жени“, коментират колеги на актьора от театралните среди.
снимка: kliuki.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената, заплашвала Дара Екимова и...

Районният съд в Пловдив постанови жената, която е...

Напрежение и "мръсни номера" между...

13 двойки продължават напред в следващия етап от...

Няма коментари към тази новина !