Разкриха голямата лъжа на Вулева и Людмила

11.11.2014 14:17 | Видян 3120 пъти

Разкриха голямата лъжа на Вулева и Людмила

Устатата Албена Вулева и родителката й Людмила Захажаева са разигравали игрички и са лъгали през цялото време в Къщата на Вип Брадър, пише Клюки. Истината обаче лъсна пред всички и се оказа, че преекспонираната им близост и хармония в отношенията е пълна измислица за пред хората.

В действителност Албена Вулева и Людмила Захажаева нямат нищо общо. Свързва ги само кръвната връзка, както и склонността им към клюки, сплетни и скандали с останалите. Това разкриха познати на Вулева, категорични, че младата и възрастната блондинка почти не се срещат в реалния живот навън.

„Вече няколко пъти чухме гаджето на Албена – Недик да твърди упорито пред камерите, че той самият не се разбира с Людмила Захажаева, но двете с Албена били страшно близки. Всеки ден се виждали, ходели си на гости и прочие. В това няма нищо вярно. Албена търпи Людмила само, защото й е майка, но в реалния живот следва принципа – колкото по-далеч се стои от нея, толкова по-добре“, разкриват близки до бившата водеща на „Сигнално жълто“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !