Ива Екимова завижда на Гала

11.11.2014 13:38 | Видян 2827 пъти

Ива Екимова завижда на Гала

Ива Екимова не може да преживее преуспешната кариера на колежката си от далечното минало Гала. Пиарката не порпуска повод да напомни на водещата на "На кафе", че и двете са стартирали телевизионното си развитие като момичета на късмета в култовото за онова време предаване на Къци Вапцаров "Супершоу Невада".

По случай 55-ия рожден ден на БНТ Ива Екимова публикува снимка в социалната мрежа отпреди 20 години, на която позира заедно с Гала и останалите си колежки, пременени в жълти костюмчета. Вместо с кадъра да привлече внимание към собствената си персона, Ива постигна обратния ефект и Гала отново обра овациите, пише "България Днес". Коментари от сорта "Гала продължава да държи фронта. При това всеки ден!", "Гала е все така хубава" и "Гала беше най-артистичното и красиво момиче", успяха да ядосат пиарката за пореден път.

"Истината е, че Ива не може да понася Гала и  цял живот ѝ завижда, че успя да се задържи на екран със свое собствено предаване вече толкова много години", разказват запознати с отношенията между двете блондинки. За никого в тв средите не е тайна болната амбиция на Екимова да е на екран.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хванаха селски кмет да шофира под...

Задържаха кмета на скандалното село Малорад да шофира...

Втора знаменитост е свързана със...

Втора знаменитост е свързана с разследването на смъртта...

Няма коментари към тази новина !