Малък Тошко влиза в Биг Брадър

11.11.2014 11:16 | Видян 2082 пъти

Малък Тошко влиза в Биг Брадър

Столичният плейбой Тодор Славков ще влезе като главен герой в „Биг Брадър Ол Старс", научи навръх 10 ноември „Всеки ден" от свои хора в Нова телевизия. Според данните ни причината за поредното му участие във формата е повече от прозаична - Малък Тошко е банкрутирал.

Въпреки многобройните си бизнес интереси, внукът на Бай Тошо е останал без пукната стотинка, тъй като всеки опит да изкяри някой лев удрял на камък. На всичкото отгоре разгулният му живот на бохем дърпал почти целия финансов ресурс, който успявал да източи от десетината фирми, които контролира.

Купоните с палави девойки и забранени субстанции, полети с уиски в тийнейджърска възраст го докарали до просия. Поговорката, че приятел в нужда се познава, е позната и на неговия близък авер Нико Тупарев. Главният сценарист на „Брадъра" се съгласил да го вкара в Къщата срещу хонорар от 50 хил. лева. Изданието „Ол Старс" се очаква веднага след „ВИП" изданието. Така с един куршум тв продуцентът удря два заека, коментираха запознати с врътката.

Първо, Тупарев прави услуга на разглезения Тошко и му дава шанс за пореден път да се оттласне от финансовото дъно. Второ, разхайтеното поведение и пиперлив език на комунистическото внуче е сигурна гаранция за висок рейтинг на предаването и есемес истерия при елиминациите. На всичкото отгоре Тошко има достатъчно богат екранен опит и знае какви се очаква да ги свърши в Къщата на „Биг Брадър".


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !