Златка бясна: Помияри, не съм имала връзка с Wosh MC

10.11.2014 12:03 | Видян 2570 пъти

Златка бясна: Помияри, не съм имала връзка с Wosh MC

"Поредната помия изсипана по мой адрес! Имала съм връзка с Wosh MC през 2008 и ми платил 2000лв., за да бъде с мен! ПОМИАРИ СТЕ СТРАШНИ! ПРОВЕРЕТЕ СИ ИНФОРМАЦИЯТА.

Как може след всичко, за което ви съдя да продължава! Вторник нали не сте забравили делото? На 11.11 ще се видим!" Според жълтите писания, Златка и рапърът Wosh MC, който е един от претендентите за победител на "ВИП Брадър", са имали афера преди шест години.

Появи се и архивна снимка на двамата, на която Злати е почти неразпознаваема - тя е с няколко килограма по-пълна, без никакви корекции и силикон. В в този период Wosh MC е имал връзка с друга известна българка - Радина Кърджилова, но са били временно скарани. Впоследствие той така и не й признал, че й изневерил с плеймейтката, завършват от изданието.

По това време Димитрова все още не е спечелила конкурса "Мис Плеймейт" и през лятото работи като сервитьорка на черноморския къмпинг "Смокиня" до Созопол. Именно там двамата се запознали и имали кратка афера.

Каква точно е истината за отношенията между Злати и Wosh MC, остава загака, но е факт, че писанията доста ядосаха брюнетката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Горд съм, че съм първата чернокожа...

В изявление на вчерашния национален празник на САЩ -...

Представители на ДБ не подкрепиха...

"Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС? Днес на...

Няма коментари към тази новина !