Бриджит Бардо: 100 любовника, 4 съпруга, 4 опита за самоубийство

09.11.2014 09:35 | Видян 3667 пъти

Бриджит Бардо: 100 любовника, 4 съпруга, 4 опита за самоубийство

Бриджит Бардо е легенда в света на киното и досущ като всички велики личности в шоубизнеса и тя има своята тежка история изпълнена със скандали, изневери, разводи, опити за самоубийство и мръсни тайни.

По случай  80-та годишнина на френската звезда на пазара излиза книгата „Бриджит Брадо: Животът, Легендата, Филмите” на Жинет Винсендьо. В нея има не само пикантни моменти от живота на звездата, а и автентични кадри от кариерата ѝ, непоказвани до момента.

Пътят, който Бардо изминава до световната слава, е много трънлив и опасен. Родена в заможно парижко семейство на 28 септември 1934 г., малката Бриджит от рано е свикнала с вниманието, лукса и класата. Майка ѝ бързо я записва на балет, което ѝ помага да извае невероятна фигура. За разлика от доста други актриси (Мерилин Монро, Елизабет Тейлър) тя няма никакво хранително разстройство и с желание облича ефирното туту.

През 1949 г. Бриджит излиза на корицата на Elle, което е и първят моден ангажимент в кариерата ѝ. В тези среди тя се запознава с асистент-режисьора Роже Вадим и на мига се влюбва в него. Вадим е изпратен от шефа си да се запознае с Бардо и да прецени дали тя става за участие в негов проект.

Бардо не получва ролята, но започва връзка с Роже, която е “забранена”. Хубавицата е само на 16 години и родителите ѝ не одобряват отношенията им. Те дори заплашват да я пратят в Англия само и само да е далече от Вадим. Тогава Бриджит за пръв път посяга на живота си и това променя нещата. Тя има разрешението да се омъжи за Вадим, но едва, след като навърши 18 години.  На 21 декември 1952 г.   тя  и Роже  стават офицално съпруг и съпруга.

Снимка: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !