Чанинг Тейтъм бил глупав, наркоман, стриптизьор и алкохолик

07.11.2014 14:43 | Видян 5693 пъти

Чанинг Тейтъм бил глупав, наркоман, стриптизьор и алкохолик

Едва ли има звезда в Холивуд, която в даден момент да не се е подала на порока. Дори миловидният хубавец Чанинг Тейтъм, когото скоро ще гледаме в продължението на „Професия: Стриптизьор” призна, че експериментирал с дрогата на младини. Актьорът има и стаж като стриптизьор не само на екрана, а ви живота. На 19 години той си изкарвал прехраната като свалял дрехите си в малък нощен клуб. В новия брой на сп. The Hollywood Reporter звездата разкрива повече за бурната си младост.
 
„Експериментирах с всичко. Не е като да съм предозирал, но опитвах хероин и крек”, разкри Чанинг. „Пиех често. Не е като да съм имал проблеми с алкохола, просто в онзи период от живота си често си казвах: „Хайде да излезем и да се забавляваме”, добави Тейтъм.

Месеци по-рано обаче актьорът бе на съвсем друго мнение относно любовта си към чашката. Пред сп, GQ  той каза: „Вероятно пия прекалено много. Мисля, че  съм високофункционален алкохолик или нещо от сорта”.

Признанията на Чанинг не спират дотук. Сякаш за да покаже, че не е перфектния мъж, за когото го смятат феновете, той продължи да изкарва кусурите си на бял свят. Тейтъм е една от звездите, която не крие своята дислексия. „Никога не съм се възприемал за умен човек по редица причини. Когато влезеш в клас, пълен с деца аутисти или със синдрома на Даун си казваш: „ОК, къде се намирам”. Когато посетиш клас за нормални деца си казваш: „Добре, вероятно не съм и като тези деца”. Така че неможеш да си намериш мястото, просто си различен”, сподели пред сп. Т звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !