Манекен ни провали за "Супермодел на Вселената"

07.11.2014 10:12 | Видян 1381 пъти

Манекен ни провали за

Българският представител в международния конкурс „Супермодел на Вселената” провали участието ни при мъжете в първата по рода си надпревара, която стартира в София, пише „Телеграф”.Манекенът Иван Велинов се оправдал, че не могъл да се освободи от работа и затова няма да се яви на конкурса. Според организаторката Меги Славова, това станало ясно часове преди надпреварата да започне.

Велинов бил избран на кастинг, пращали го на школа, за да бъде конкурентноспособен, а той погодил номер на организаторите. Според тях, най-лошото е, че манекенът присъства на всички рекламни материали и не може да бъде сменен.

Още един мъж от чужденците също не е пристигнал за конкурса. При жените участничките са с една по-малко, тъй като естонката Мария Поглид си изтървала полета и се обадила, че ще се появи едва на финала.

Конкурсът „Супермодел на Вселената” се организира за първи път, като идеята е да се лансират нови лица за модния подиум. Участниците се подбират с конкурс в съответната страна, а журито се излъчва от спонсорите и представители на фирми.
снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !