Зорница Линдарева: Всички мъже в Къщата имаха чувства към мен

05.11.2014 12:58 | Видян 2248 пъти

Зорница Линдарева: Всички мъже в Къщата имаха чувства към мен

Любовницата на Стефан Манов-Тачо – Зорница Линдарева, смята, че всички мъже в Къщата на „ВИП Брадър” са имали чувства към нея. В предаването „На кафе” тя сподели, че в отношенията й с Влади Въргала нямало нищо интимно, но все пак той й казал, че я намира за много сексапилна. Зорница разказа и за преживяванията си покрай хранителните си разстройства и борбата с анорексията. „Лекувам се при най-добрите специалисти в България”, каза тя.

Проблемите й започнали в пубертета, когато имала хипертония и преяждала с калорични храни. После се хванала с диети, които й увредили храносмилателната система. Започнала да повръща, косата й падала.

Моделката не се впусна в повече подробности, но каза, че борбата с болестта продължава. „Две чаши вино ти набавят нужните калории и оправят настроението. Това е погрешен избор, но понякога единствено възможен”, смята тя.

Намерението на Зорница е да запише магистратура и да завърши образованието си, за да не разочарова родителите си. Тя би се чувствала гузна, ако след всички инвестиции, направени по нея, тя не завърши започнатото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !