Ивана: Бойко Борисов е музикален, пее вярно

03.11.2014 10:44 | Видян 3523 пъти

Ивана: Бойко Борисов е музикален, пее вярно

Фолк певицата Ивана изненадващо изля чувствата си към Бойко Борисов. Тя го обяви за харизматичен и специален.Певицата се оказа обект на интерес от страна на журналистката Маргарита Михнева, която я интервюира в предаването „Папараци” по bTV. „Исках да говоря с теб, защото биографията ми прилича на твоята”, обяви Михнева и веднага я попита какви са й отношенията с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ивана не скри симпатиите си и призна: „Борисов ще остане при всички положения, защото е емблематичен и харизматичен. Аз съм като него лидер в моята си насока!”

Певицата се оплака, че все по-малко търсят нея или колеги за предизборни участия: „Все по-малко са ангажиментите, които приемаме по предизборни кампании, не ни искат вече. По-добре е да си платят явно за купуване на гласове, отколкото да дадеш твърд хонорар на певица.”
„Добре ли пее”, попита Михнева и последва нова похвала: „Бойко Борисов е музикален, може да пее вярно. Моите отношения с него не са такива, каквито се очакват, не си пия кафето с него. Уважавам го като човек, като приятел”, призна си Ивана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !