Месечков лъсна бастуна

31.10.2014 10:26 | Видян 3928 пъти

Месечков лъсна бастуна

Наско Месечков не успя да сдържи либидото си повече от месец и половина и срам не срам, се опипа пред камерите на шоуто, и то на запалени лампи. Самозадоволяването на хореографа не остана незабелязано от зоркото око на "ВИП Брадър" и физиономията на Месечков, изпълнена с екстаз от очевидно успешното му самозадоволяване лъсна пред очите на цяла България.

"Всеки си има нужди, но той наистина прекалява. Такива неща са по-подходящи за по-късните часове на нощта, а не се правят във време, в което всички могат да те видят или псипат. Няма срам този човек", избухна по адрес на Наско уж добрата му приятелка Зорница Линдарева.

Оказва се обаче, че това не е първият път, в който Месечков извършва сексуален акт на публично място. Танцьорът имал нещо като фетиш да прави секс на публично място, научи "Всеки ден". "Няма никога да забравя как дойде под ръка с малко по-млад приятел. Поръчаха си по салата и вино и след 5 минути един след друг незабелязано се скриха в тоалетната откъдето започнаха да се чуват пъшкания и стенания. Беше ни срам да ги прекъснем и ги чакахме половин час, когато един по един излязоха от кенефа", споделят от персонала на елитен столичен ресторант, където Месечков палувал с гаджето си преди време.

Снимка: Теди Грозданова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !