Джулия Робъртс: Рискувам кариерата си, не си ли направя фейс лифт

29.10.2014 17:04 | Видян 2481 пъти

Джулия Робъртс: Рискувам кариерата си, не си ли направя фейс лифт

В Холивуд отдавна е невъзможно да намериш актриса, която да не е лягала под ножа, при това няколко пъти. Шокът, предизвикан от появата на Рене Зелуегър с ново, различно и некрасиво лице, повдигна темата за изкуствената красота отново, като този път в нея се намеси не кой да е, а хубавата жена Джулия Робъртс.

Актрисата с най-дълги крака в историята на киното преди дни навърши 46 години и призна, че е поставила кариерата си в Холивуд на карта.

С отказа си да си направя фейс лифт рискувам много. В киното няма много роли за остаряващи жени на средна възраст. Дори участието в реклами е под въпрос.

Съобщих на Ланком (актрисата е рекламно лице на един от техните парфюми), че възнамерявам да бъда от остаряващите модели, така че им се наложи да подпишат с мен за следващите 5 години, докато навърша 50 години. По-късно? Не знам..., казва Джулия Робъртс в интервю.

Засега актрисата твърдо е решила да последва примера на Джейн Фонда и да остави лицето си истинско, каквото и да й струва това. Наскоро обаче подобно намерение изрази и Дженифър Анистън, която също е сред имената в А-листа на холивудските величия. На път ли е естествената красота и остаряване да се превърнат в тренд?

Все още е рано да се каже, но е факт, че Джулия и Дженифър могат да превърнат дори бръчките в мода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Няма коментари към тази новина !