Кейт Мос избухва яко

29.10.2014 16:53 | Видян 1539 пъти

Кейт Мос избухва яко

Кейт Мос не крие лудите си млади години, в които е купонясвала ръка за ръка с бутилката и дрогата. И макар да се зарече, че тежките парти дни са в миналото ѝ и вече е улегнала жена на 40, супермоделът няма намерение съвсем да се откаже от забавленията.

Британката бе сред ВИП-гостите по случай 50-годишния юбилей на лондонския клуб Annabel и показа, че още я бива в танците. Тя за кратко се озова зад диджейския пулт и започнаха да ръкомаха, приканвайки гостите да се включат в ритъма на музиката.

Посетителите гледаха втрещени Мос, но не заради желанието ѝ да се весели, а по-скоро заради избора ѝ на дрехи. Хубавицата многократно е влизала в класации за стил и е призната за международна модна икона. Когато стилистите липсват обаче, тя далеч може да бъде сочена за пример, коментираха ехидно гости на заведението.

Мос пристигна по сатенен бледорозов костюм на точки, който приличаше повече на пижама. След като свали сакото, остана по леопардов потник, носен най-често като бельо.  Критичните погледи не уплашиха Кейт и тя въртеше на високи обороти шала около врата си. Потна, подпийнала и весела Мос демонстрира какво е да носиш младежки дух и да не се страхуваш да го пуснеш на воля.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !