Таня Илиева била с малкия Маргин

11.10.2008 09:00 | Видян 18075 пъти | Гласували 1

Таня Илиева била с малкия Маргин

Нашумялата напоследък покрай знаменитото си участие в хитовия бг филм Дзифт Таня Илиева няма в своята история само едно известно гадже. Всички знаят, че от години красавицата е спътница в живота на Руши Видинлиев. Но малцина са посветените в една тайна. А именно: Таня излизаше с Николай Маринов преди да се запознае с любовта на живота си.

В манекенските среди за аферата се заговори, когато настъпващата активно по българските и международните поводи софиянка бе избрана за лице на маратона от ревюта Прет-а-порте, които организираше Визаж. От завист колежките на Таня си обясниха с “връзки”, а не с безспорния й професионализъм това признание.
Вероятно по тази причина никога повече една от най-успелите български моделки не пожела да даде лицето си на изява от този род.
Кариерата на Таня стартира от конкурса Елит модел луук през 1999 г. Тогава тя беше невръстна ученичка, но високият ръст и европейският имидж веднага направиха впечатление на журито и разбирачите.
От същия подиум изгря звездата и на друга от най-красивите българки и най-преуспелите наши манекенки в чужбина – Силвия Рангелова. Между момичетата от Елит блесна и Мария Маркова, която ако се вярва на мълвата също е привлякла вниманието на Малкия Маргин.

Връзката с Руши окончателно позиционира Таня сред звездите на шоубизнеса у нас, доколкото го има. Тя няма как да не бъде забелязана заради физическите си данни, но и заради толкова рядкото за родна знаменитост умение да се облича оригинално.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !