Знахарят на Лили Иванова се самоуби

22.10.2014 17:53 | Видян 1735 пъти

Знахарят на Лили Иванова се самоуби

Варна бе потресена от поредното зрелищно и жестоко самоубийство, извършено на улица „Г.С. Раковски” № 77. Там вчера сутринта към 6,25 часа сложи край на живота си 63-годишен мъж, след като скочи от терасата на дома си на 9-ия етаж, съобщи д-р Мая Рашева от Центъра за спешна медицинска помощ - Варна. Секунди по-късно е бил подаден сигнал на тел.112.„Екипът ни е пристигнал след 10 минути и е установил смъртта на мъжа, който е починал на място”, каза тя.

Малко след това лекари от Съдебна медицина  направили оглед на тялото, което било поставено в чувал и откарано в моргата, добавиха съседи. По данни на полицията няма улики за престъпление.По-късно вчера стана ясно, че самоубиецът е известният варненски екстрасенс, лечител и ходжа Нуди Хасан, който е популярен и като знахаря на Лили Иванова. Навремето той държал офис в един от най-лъскавите хотели на пътя за курорта Златни пясъци. Тогава при него е ходила и примата, която варненецът зарадвал, като й предрекъл, че е здрава като камък и ще изкара до сто години.

После обаче разкрил зловеща тайна, продиктувана му от “вселенския висш разум”, че звездата е жертва на старо проклятие. Нуди Хасан беше особено популярен през 90-те години, когато преглеждаше в хотел “Сана” на курорта Св. Св. Константин и Елена, припомнят съседите му.Според съсед от седмици видът на Нуди бил променен. Изглеждал отслабнал и пребледнял. Все бързал, а друг път спирал, разменяли по няколко думи. Сторил му се някак си странен, като че ли нещо го е измъчвало. Дали е било болест или проклятие, както някои твърдят, че е казвал, или нещо друго, само той си знае, каза още съседът.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !