Десислава се завръща в "Пайнер"

22.10.2014 11:58 | Видян 3226 пъти | Гласували 1

Десислава се завръща в

След 10 години Десислава се завръща в “Пайнер”, научи ексклузивно от свои източници BLife. Голямата изненада за феновете ще е участието на Деси в традиционния концерт на “Планета” през м. декември.

Десислава подписа договор с „Пайнер” през 1996 г., а през 1998г. музикалният гигант издаде първия самостоятелен албум  на певицата - „Нямам проблеми“.

През 2004г., Десислава изненадващо напусна „Пайнер”. Тя опровергава многобройните клюки за скандали с Митко Димитров -  Пайнера, като в интервю споделя: „Аз не съм напуснала Пайнер, договорът ми изтече и просто не го подновихме. Причината е, че исках да правя песни, които аз самата харесвам и които чувствам, че са моите... Нищо скандално!”. Каква е истинската причина за раздялата така и не става ясно.

Като самостоятелна певица Десислава има изключително успешна кариера. Издала е множество албуми, изнесла е много концерти у нас и в чужбина. Десислава създаде собствена телевизия DSTV, като логично продължение на кариерата си, но не след дълго продаде музикалния канал на пловдивски бизнесмен.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В Австралия създадоха умни знаци за...

Австралийска компания е изобретила флуоресцентни знаци...

Mъж съди Apple, след като жена му...

Apple ще бъде съдена от бизнесмен, след като "изтритите"...

Няма коментари към тази новина !