Синът на Катето Евро пропя

19.10.2014 09:00 | Видян 1588 пъти

Синът на Катето Евро пропя

Oсвен актьор и тв водещ от няколко дни Александър Кадиев е и певец, пише "Всеки ден". В четвъртък беше премиерата на парчето "Кой ще ни помогне?", в което Кадиев пее заедно с режисьора Робърт Уау. Тя е с хардрок звучене и е първата от цяла поредица, която бъдещият дует планира.

Идеята им е да издадат цял албум със свои авторски песни и всяка една от тях да излиза едновременно с видео. Така е и с "Кой ще ни помогне?". В клипа Сашо Кадиев и Робърт Уау са облечени в тъмни дрехи с наметала и са гримирани в сиво-черни нюанси. Видеото е заснето за един ден в кариера до Перник. Реквизитът за него е взет под наем от киноцентъра в Бояна. Всичките разходи за клипа излизат на дебютиращия дует няколко хиляди лева.

"Това са наши лични средства и тъй като е скъпо, а искаме да направим албума, търсим спонсори", обяви Кадиев. Той и Робърт се запознават преди 2 години покрай общи приятели. "Допаднахме си и му предложих да направим нещо заедно. Тогава мислех по-скоро за кино, за нещо като кратки късометражни филми", обяснява водещият на "Преди обед". През пролетта на тази година обаче Робърт звъни на Кадиев с думите: "Дай да направим парче и клип. И не само това - да си направим група и да ходим по фестивали."

Идеята се харесва на актьора и той се съгласява. Новосформираният дует веднага отива в студио и записва музиката и текста, които са дело на Робърт Уау. Всички инструменти в парчето също са записвани там, а не са създадени с компютърните програми. Истеричният смях в парчето е на Сашо Кадиев, а в самата песен той изпълнява цял куплет. Единствено остава да решат как да се казва дуетът им. Тъй като все още не знаят, на мястото на изпълнител на "Кой ще ни помогне?" са имената на двамата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !