Андрей нарушава закона

15.10.2014 18:00 | Видян 2869 пъти

Андрей нарушава закона

Андрей Арнаудов не спазва правила и закони. Хвърчи с джипа си по забранената за автомобили столична ул. "Граф Игнатиев", видяха топпапараците на "България Днес" в началото на седмицата.

Тв продуцентът с прозвището Опосума предизвика сензация на улицата в центъра. Преди да се появи, всичко бе наред - пешеходците си щъкаха най-спокойно, слизаха по платното, гонеха се с преминаващите трамваи... И изведнъж се чу адски автомобилен рев, хората се изплашиха и се качиха на тротоара.

Вместо да профучи с мръсна газ и да свие в близката пресечка, където е позволено за коли, Андрей накара шофьора си да спре по средата на улицата. Слезе, отвори багажника и взе да рови вътре. Добре, че не го удари трамваят, че тогава щеше да се види в чудо.
Андрей трябва да се е побъркал, явно се е влюбил в новото си гадже - младата Бориса Тютюнджиева. Най-новата приятелка на Николета Лозанова (двете си обявиха дружбата в предаването на Ни Ло, да видим колко ще издържат) ще докара сериозни проблеми на Андрюхата, ако продължава да го разсейва.

За капак на всичко продуцентът бе по къси гащи и тениска. Вярно, че циганското лято дойде и времето е прекрасно, но Андрей прекалява. Ще се простуди за нула време и тогава Бориса ли ще се грижи за него?!
снимка: "България Днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !