Майката на Вулева: Гордея се с Албена!

15.10.2014 11:07 | Видян 1612 пъти

Майката на Вулева: Гордея се с Албена!

Майката на Албена Вулева - рускинята Людмила Захагаева, предизвика истински фурор с появата си в студиото на „ВИП Брадър". Острият й език и разкрепостено поведение подлудиха продуцентите на риалити шоуто, които искат на всяка цена да я вкарат в Къщата. „Всеки ден" потърси Людмила, за да разкрие намеренията си и да сподели мнението си за шоуто и участието на дъщеря си в него. Часове преди да влезе във „ВИП Брадър", тя даде ексклузивно интервю.

"Има определена сума, но аз не знам дали тя може да бъде доуговорена. Дали може да варира? Вие ми кажете, ако знаете детайли! Просто нещата са в движение. Но, да, аз вече взех твърдо решение да вляза в Къщата. Виждам, че хората ме чакат на страницата (става въпрос за страницата й във фейсбук - б.р), но аз не мога да взема активно участие. Договорът не ми позволява да пиша и коментирам. Заради условията в него не бих си позволила да преминавам определени граници. Преди да подпиша, ще бъда активна на страницата си, защото виждам подкрепата на хората, които се нуждаят от мен. Ако е позволително - ще съм насреща. Така може да им кажете.", заяви Людмила.
.
А на въпроса: "Как дъщеря ви Албена Вулева ще реагира на появата ви в Къщата?", тя отговори: "Да ви кажа, ние се гордеем една с друга. Ние се гордеем! Връзката при нас е много силна. Тя и аз - ние сме си самодостатъчни. Тя в никакъв случай не би могла да бъде притеснена."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !