Галена и Галин спасиха къщата си от багерите

10.10.2014 10:27 | Видян 2527 пъти

Галена и Галин спасиха къщата си от багерите

Галена си спаси къщата, която бе заплашена от бутане, съобщава „Телеграф”. Галин Анастасов – мъжът на фолкзвездата, заяви пред изданието, че преди месец е получил последния документ от Национален строителен надзор, с който го известяват за заключението от последната проверка на имота му от 30 юли 2014 г. Там пише, че не е налице основание за налагане на наказание, тъй като не са открити нарушения по чл. 224а.„Това е поредната проверка. Кой ли не е идвал вкъщи – и от прокуратурата и от строителен надзор. Имам документи за всичко, няма нищо незаконно. Който иска, мога да му ги дам да види. Давам хляб на 600 души и не мога да си позволя да правя нещо незаконно”, каза Анастасов.

В Окръжната прокуратура на Велико Търново тези дни е постъпил нов сигнал за незаконно строителство в район, попадащ в „Натура 2000”. „Ще бъдат проверявани няколко имота за допуснати различни нарушения при строителството им, но на този етап не можем да се ангажираме и да кажем кои точно ще са те”, обясни говорителят на прокуратурата Екатерина Лещакова. Тя не се ангажира с конкретен срок, в който трябва да приключи проверката им. Във въпросния район, известен като гората над кв. „Картала”, има само един строителен обект и това е именно къщата на фолкпевицата и вафления бос.

Галена е поканила 500 души на рожден ден в заведението на мъжа си в Арбанаси на 25 октомври. Певицата е подготвила специално шоу с най-горещите си хитове. Не съм предвидил точен бюджет за събитието, важното е, че накрая аз плащам – колкото излезе”, сподели Галин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !