Wosh MC хлътна по Екимова

10.10.2014 10:06 | Видян 2694 пъти

Wosh MC хлътна по Екимова

Стефан Иванов, известен с прякора Wosh MC, влиза във все по-ожесточена война със Зорница Линдарева и Елена Кучкова в Къщата на "Вип брадър". Той демонстративно ги наричал "двете кифли" и изразявал откровеното си презрение към тях. Особено го гневяла любовницата на Тачо - най-вече когато се възмущава от ограниченията в шампанското и мързелуването.

"Ти затова ли си тук? Да не правиш нищо и да пиеш по цял ден?", питал я Стефан зад кадър. "Ами да, естествено!", отвръщала невъзмутимо скандалната моделка. Синът на Иван Иванов се оказва хлътнал по Ива Екимова. Той често споделял със съквартирантите, че тя е неговият идеал за жена - харесвал премереното поведение и излъчване на тв водещата.

"Ако не беше обвързана, щях да се пробвам", откровен бил повече от 10 години по-малкият Стефан пред обитателите на Образцовия дом. Иво Аръков пък е на нокти от предстоящото включване по скайпа на бившата му любима Мика Стоичков от Маями. Щерката на Камата е наточила езика си за кървава разпра с Евгени Минчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !