Кобилкина подготвя нови книги

09.10.2014 16:09 | Видян 1728 пъти

Кобилкина подготвя нови книги

Над 700 мъже и жени се влючиха в лекцията „Как да повишиш своята вибрация“ на популярната сексоложка и писателка Наталия Кобилкина. Залата в хотел „Кемпински“ трудно събра всички желащи, които жадуваха да разберат как да подобрят живота си. До момента Наталия Кобилкина има три книги, от които всички са бестселъри. В момента тя работи по две нови книги, които се очаква да излязат на пазара до края на следващата година. Популярната сексоложка и писателка вече превежда творбите си на английски и други езици, за да могат те да бъдат достъпни в целия свят.

Пред дигитално списание "Starlette" Наталия Кобилкина издаде още, че подготвя книга в електоронен вариант, която ще бъде безплатна, както и видео курсове. Според Наталия Кобилкина личностното развитие днес не е бонус или екстра, а част от живота. Както хората спортуват или избират да се хранят здравословно, така могат да се развиват и личностно. Нещата, които всеки от нас иска да постигне без личностно развитие няма как да се получат. За нея е важно човек да се развива в няколко направления. Хората трябва да са личностно успели, да реализират своите желания и мечти, да имат щастлив живот, хубави сексуални взаимоотношения и здрави деца.

„Хората нямат недостатъци. Имат нещо, което създават и не го приемат с достойнство. Всички, които искат да се променят трябва да са много смели. Българите са такива и за това много ги уважавам. Хората вече не искат да живят в заблуда, а искат да живеят истински“, сподели още Наталия Кобилкина пред „Starlette“. Наталия е първият и в момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения. Тя е семеен терапевт, педагог, писателка, сексолог, авторка на многобройни статии, свързани с отношенията и секса. Постоянен гост на различни предавания, свързани с взаимоотношения. Наталия непрекъснато провежда лекции по сексология за аудитория от 10 до 150 човека.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !