Арни се жени за младото си гадже

08.10.2014 13:52 | Видян 1326 пъти

Арни се жени за младото си гадже

Драматичната сага около Арнолд Шварценегер, извънбрачното му дете и раздялата с дългогодишната му съпруга Мария Шрайвър приключи. Вечният екшън герой отгърна съвсем нова страница и на 67 преоткри любовта.

За него и блондинката Хедър Милигън се говори от няколко месеца, но досега всичко изглеждаше като моментен флирт. Оказа се обаче, че Терминатора е хлътнал здраво по сладката физиотерапевтка, която е точно 30 години по-млада.Арни беше хванат от папараци този уикенд да седи на седалката до шофьора, докато Хедър управлява спортното му бижу Bugatti Veyron, Super Sport. Автомобилът е от лимитирана серия, струва над 2 милиона долара и е от най-бързите, най-леките и най-мощни коли, произвеждани досега. Максималната скорост на чудовището достига невероятните 432 км/ч., а Хедър е хваната от кадрите съвсем щастлива зад волана по улиците на Лос Анджелис.

Говори се, че нещата между двамата съвсем скоро ще се увенчаят и с предложение за годеж. Арнолд наскоро е завел Хедър при семейството си в Австрия - знак, че любовта му към блондинката е придобила сериозни намерения. В същото време разводът на Арни с Мария Шрайвър е на финалната права.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !