Тоца празнува годишнина от сватбата си във Вегас

08.10.2014 10:12 | Видян 1673 пъти

Тоца празнува годишнина от сватбата си във Вегас

Антония Петрова разбуни духовете във Фейсбук, след като отново сподели с пириятелите си албум със снимки от сватбата си в Лас Вегас. Кадрите са така актуални, че много позабравили фенове и медии си помислиха, че тя се е омъжила отново.

Тоца обаче просто е решила да почете годишнината от щастливото събитие, като напомни на пириятелите си за него.

Носителката на титлите „Мис България 2009" и „Мисис Русия 2012"  и съпругът й Александър Бередин вдигнаха тайна сватба в Града на греха през септември миналата година.

Това им е втората сватба - пълна противоположност на първата им в Москва през зимата.

Антония е в яркочервена рокля на София Борисова с бели камъни и червено було в съответствие със стила във Вегас. На сватбеното тържество присъствали единствено кумовете им, които от 12 години живеят в Лос Анджелис.

Антония и Александър пристигнали с бяла лимузина, а булката имала своя гримьорна, в която се приготвяла заедно с кумата, пише lifestyle.bg. След юридическата част двамата имали и венчавка.

„Тъй като в Москва не сме имали църковен ритуал, сега искахме да направим такъв. Запалихме големи бели свещи и си казахме "I do" - всичко беше като в романтичен холивудски филм", обяснява още миската.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !