Ники Кънчев с тотална излагация в ефир

07.10.2014 10:14 | Видян 3381 пъти | Гласували 1

Ники Кънчев с тотална излагация в ефир

ТВ водещият Ники Кънчев се изложи по време на живото предаване на "ВИП Брадър", по време на което трябва да се реши кой да бъде изгонен завинаги от Къщата, пише "Всеки ден". Мистър "Стани богат" успя дори засенчи най-големия си гаф досега - случаят, когато си глътна езика при срещата със световната звезда Памела Андерсън.

Този път Кънчев бе неподготвен за разговора си с щерката на Йорданка Христова - Ивана, известна с това, че е отмъкнала гаджето на Люси Дяковска Камелия. Вместо да даде възможност на момичето да защити майка си пред зрителите и да издейства оставането й в риалитото, за каквото е била поканена, водещият не спря да я разпитва за сексуалната й ориентация. "Как майка ти прие това, че си различна? Помогна ли ти? Даде ли ти право на избор?", не спираше да я бомбардира с въпроси Кънчев. Изненадана от атаката, Ивана запита дали е поканена да говори за себе си или заради майка си.

"Позовавам се на петата поправка да не говоря за себе си. Аз не съм някое извънземно", пошегува се момичето, затапвайки Ники. Той обаче бързо се освести и след кратко мълчание продължи да любопитства за хомосексуалността на Ивана, разпитвайки я как се е стигнало до това "да бъде гей". Тя обаче упорито отказа да задоволи нездравия интерес на Кънчев.

"Аз обожавам майка си и се гордея с нея. Тя ме е възпитала прекрасно. Уважава правилата и е малко като роботче. Тя е тотален пич!", категорична бе Ивана. Най-накрая, ни в клин - ни в ръкав, Кънчев заяви: "Аз мисля, че Йорданка трябва да се гордее с теб и ти с нея!", на което дъщерята на естрадната певица отговори: "Това вече е така!".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !