Бориса и Николета се награбиха,

30.09.2014 17:48 | Видян 1690 пъти

Бориса и Николета се награбиха,

Бориса и Николета показаха, че всички писания по техен адрес са абсолютна измислица. Двете демонстрираха прекрасни отношения и дори се разцелуваха в предаването на Ни Ло по bTV. Бориса беше специален гост в първото издание на папарашкия таблоид и доказа, че не храни отрицателни чувства към Лозанова, въпреки твърденията, че двете не се понасят открай време.

Относно ябълката на раздора - Ники Михайлов, двете признаха, че вратарят е отдавна забравена тема и за нито една от тях в момента той не представлява какъвто и да било интерес. Всъщност, именно заради спортиста се разпространиха и слуховете, че двете брюнетки не могат да се дишат.

Навремето Николета и Михайлов се разделиха точно заради Тютюнджиева. Тогава Николай тъчеше на два стана и след като Николета го хвана, му би шута. След тази случка тръгна мълвата, че двете моделки са се сбили в нощно заведение. Сега обаче лично те опровергаха всички тиражирани слухове по техен адрес и доказаха, че са приятелки.

„Спомените ми за теб са изцяло положителни и винаги са били такива. Където има две красиви жени, винаги има интриги. Мисля че е нормално”, обясни Бориса. „Запознахме се преди 7-8 години, бяхме в обща компания в столично заведение”, върна се назад във времето Бориса. „В тази компания не е бил част Николай Михалйов”, подхвърли Лозанова. „Никога не съм те нападала и обиждала. Ти си момиче със силен характер. Смятам, че никога не би позволила някой да те напада и да ти държи сметка”, продължи плеймейтката.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !