"ВИП брадър" изкушава Лили Иванова с 200 бона

26.09.2014 09:54 | Видян 1432 пъти

Оферта за 200 000 лв. са отправили от "ВИП брадър" към Лили Иванова, пише "Телеграф". Предложението още било валидно и Лили имала срок да размисли до края на месеца. Брадърите искали да й дадат хонорар като на Памела Андерсен, която взе 300 000 долара, но с идеята Лили да остане в Къщата поне седмица. Примата обаче хич не била съгласна с такова нещо. Идеята на сценаристите била да се покаже, че отношенията между Лили и Йорданка Христова съвсем не са такива, каквито ги описват медиите и как между двете певици има голяма доза колегиалност и разбирателство.

Лили от любов към спорта тръгнала да води преговори с брадърите и им поставила условие да влезе само за няколко часа в Къщата и то срещу хонорар от 200 000 лева. Тя не искала да бъде снимана по всякакъв начин и държала преди всяка нейна поява на екрана материалът да бъде одобрен до последната секунда от любимия й фотограф и режисьор Васил Къркеланов.

Лили има дългосрочни отношения с друга телевизия - bTV, което също е голяма спънка пред появата й по Нова тв, но й повод да бъде уговаряна да се присъедини към Брадъра на всяка цена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !