Деси Добрева се разведе тихомълком

12.09.2014 10:37 | Видян 4443 пъти

Деси Добрева се разведе тихомълком

Бившата певица на Слави Деси Добрева се е развела тихомълком. Преди година имаше подобни непотвърдени слухове, но сега очевидно това е факт. Самата Добрева е потвърдила новината пред столично издание. Преди година се завъртя слухът, че певицата е забила ново гадже, но и до днес никой не знае с кого точно излиза тя. Нито пък самата тя обелва дума за това, тъй като ревниво пази личния си живот.

Добрева е категорична, че никого не можеш да караш насила да те обича и когато Еросът си отиде, нещата очевидно са приключили.

Твърди се, че певицата е крила развода си, за да избегне всякакви конфронтации с фамилията на съпруга си Мартин. Двамата се ожениха през 2006 г., след като Деси завърши образованието си в бостънския университет "Бъркли" в САЩ.

Малко преди това пък тя напусна екипа на Слави Трифонов и се посвети на самостоятелната си кариера. Мартин и Деси се познават още от детските си години, той е бил съученик на сестра й. И двамата са от Варна, където бе и брачната им церемония. След нея младата двойка заживя именно в родния си град. От брака си Деси и Мартин имат дъщеря - Алина, която в момента е на 3 години.

В последно време Добрева се прочу като певицата, която е лице и участва в кампаниите на партия "Нова алтернатива" на Николай Цонев. От там потвърдиха пред БЛИЦ за развода й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !