БТР подминали Любо на магистралата

11.09.2014 11:11 | Видян 1847 пъти

БТР подминали Любо на магистралата

Музикантите от рок групата БТР са подминали смачканото БМВ X5 на колегата си Любо Киров минути след катастрофата на магистрала "Тракия" край Стара Загора, пише "Телеграф".

Изпълнителите на "Цвете от Луната" са пътували за Бургас за концерт по случай празника на "Лукойл". В последните минути преди Наско и компания да излязат на сцената, с ожулени ръце се появил и Любо, който с уплашен поглед им споделил какво е преживял.

Рокаджиите чак тогава се сетили и му казали, че са видели смачканото му да неузнаваемост возило на пътя, но не са разпознали, че е неговото и за това не са спрели.

"Те са минали покрай мен, но не са разпознали, че това съм аз. Позитивното нещо в цялата работа е, че разбрах колко добри са хората в България. Спряха много коли, един човек си подари телефона - защото моят беше изхвърчал някъде и не можех да го намеря. Спираха и по-луксозни, и по-обикновени коли. Но всички бяха страхотни - мили, отзивчиви. Много благодаря на тези хора! Изключително съм впечатлен", сподели самият Любо пред Нова тв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !