Елвира Георгиева отнела мъжа на Лили

09.09.2014 10:42 | Видян 7800 пъти

 Елвира Георгиева отнела мъжа на Лили

Мръсна интимна тайна крие с години певицата Елвира Георгиева. През 90-те години на миналия век изпълнителката с най-сочни устни още в соцестрадата пробола право в сърцето Лили Иванова, като подмамила в постелята си любимия й мъж Чочо Владовски. Срамната креватна история певецът отнесе със себе си в гроба през 2006 г., когато си отиде без време от тежък диабет. Лили и Елвира пък след отвратителната случка са в отношения под нула градуса по Целзий.

Изпълнителката на „Коминочистачът" без излишни скрупули се отдала на ласките на музиканта в най-щастливия му период с Лили - докато живеел с нея в просторния й апартамент на „Оборище" 33. Самата тя все още не била омъжена за настоящия си съпруг - пластичния хирург Николай Георгиев.

Естрадната прима била потресена от изневярата и щом сгащила двамата любовници, намразила до смърт двайсетина години по-младата си колежка. Оттогава кубратската легенда не обелва и дума на наглата Елвира. Лили прости на Чочо, защото знаеше, че има проблем с алкохола и щом пийне, не знае какво върши. Но на Елвира никога. Стане ли дума за нея, направо се вкаменява, разказват посветени в креватната драма.
Неверният Чочо Владовски живя с Лили Иванова от началото на 90-те, без да сключат брак. Прочулият се с хита за „виенската кифла с каничка кафе" музикант бил като вярно кученце на половинката си.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !