Охраната на звездите разкрива тайните им

08.09.2014 16:50 | Видян 2247 пъти

Охраната на звездите разкрива тайните им

Звездите на Холивуд трябва много да внимават да не ядосат някой охранител, тъй като доста тайни излизат наяве. Охраната на Джони Деп разкрива, че той е истински параноик. За целта той се е подсигурил, като си е инсталирал куп скрити камери.

Дженифър Анистън пък обича да се разхожда полугола вкъщи. "Когато тя отваря вратата на сутринта тя e по бельо и никога не се покрива. Но всеки е свикнал с това. Това е просто Джен! Тя винаги е полугола", обяснява бодигардът на звездата.

Парис Хилтън пък обича да краде. "На парти в Холивуд Хилс, тя ме помоли да скрия в якето си чифт обувки, които си е харесала. Това момиче може да се купи хиляда чифта, ако поиска и не знам защо искаше да ги открадне", доверява бивш бодигард.

Ако си мислите, че сте видели всичко от Майли, не е така . Бивш телохранител доверява, че тя има такива снимки от купони, които биха взривили публичното пространство.Едно от нещата които най-много го изумили било, че тя обича да пълзи гола и да се прави на гъсеница.

Никой обаче не иска да е охрана на Линдзи Лоън заради пристрастеността й. "Да си й охрана си беше кошмар. Молих се всяка вечер тя да не се самоубие в моята смяна", доверява неин служител и добавя, че тя често изпада в истерии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !