Десислава: Гласът и харизмата са най-важни

08.09.2014 12:30 | Видян 4982 пъти | Гласували 3

Десислава: Гласът и харизмата са най-важни

Тя е една от любимките в поп-фолка, но всъщност може да пее всичко – поп, фолклор, народна музика, денс. Първата си награда печели на 14г., но всъщност пее, откакто е на 5г.
Тази есен ще я гледаме в „Гласът на България“, защото ще бъде един от треньорите.
Кои са най-важните качества за един артист, щастлива ли е Десислава, ще има ли сватба и дете? Четете в интервюто, което изпълнителката даде за бТВ.

Как ти се отразява влизането в този формат? Как получи поканата?
Десислава: Може би ще се изразя твърде слабо като кажа, че съм си мечтала да получа тази покана. Бях много щастлива! Слави Трифонов ми звънна и ме покани. Бях много щастилива и приех веднага.

Какво точно ти каза Слави Трифонов?
Десислава: Първо ме попита как съм, дали имам много ангажименти, защото иска да ме покани за риалити формат. След като разбрах, че става въпрос да съм треньор в „Гласът на България“, казах: Браво! Добре сте се сетили! Определено имам желание да предам моя оит на талантливи млади хора, но честно казано в мен има и един малък процент притеснение, дали ще се справя добре. Аз не съм човек, който има музикално образование. Напротив, завършила съм техникум по енергетика и се чувствам малко особено.

Кое най-много те притеснява?
Десислава: Иска ми се да дам максимума от опита, който имам аз и да предам това, което аз нося в себе си по някакъв начин на моя отбор. Може би най-много ме притеснява това, че не мога да боравя много с музикални термини.

Миро, Орлин Горанов и Наско от БТР са останалите треньори. Вие сте от различни стилове, смяташ ли, че ще има конфликти между Вас?
Десислава: Като започне формата ще се види кой ще бъде най-амбициозен и най-устремен, но смятам, че малко или много ще се получи едно състезание между нас.

Позднаваш ли се лично с тях?
Десислава: Да, с всички се познавам и съм с прекрасни впечатления.

От кого се чувстваш най-респектирана?
Десислава: Най-респектирана съм от Орлин, може би защото той е от едно друго поколение. Има невероятен глас, песни и невероятни възможности. Аз съм го чувала да пее и на различни езици. Много е интелегентен като човек.

Ти си ученичка на Балкана Стоянова, една голяма певица. Какво тя успя да ти предаде?
Десислава: Тя е един извънземен глас, не знам как да я определя. Тя е един глас, който се ражда толкова рядко. Преди всичко ми подейства много като характер, беше много майчински строга към мен.

На какво ще заложиш?
Десислава: Определено един артист трябва да бъде съвкупност от много качества. Живеев във време, в което един глас просто не стига, той трябва да е извънземен. Необходима е съвкупност от много качества. На първо място аз слагам гласа, въпреки, че в последните години той може би минава на второ или трето място. Харизмата също е много важна.

„Гласът на България“ започва на 21 септември, остана ли ти време да почиваш ?
Десислава: Да, почивах малко заедно с моя приятел и със сина ми, преди да го изпратим за Америка. С баща му решихме от тази година да учи в Америка при наши роднини от страна на баща му. По никакъв начин не се притеснявам, защото съм сигурна, че ще бъде много обгрижван.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !