Звезди се състезават в турнир по табла

01.09.2014 17:30 | Видян 2098 пъти

Звезди се състезават в турнир по табла

Ouzo of Plomari ще отпразува 120-годишния си юбилей със светско събитие в гръцки стил и с турнир по табла. Самото споменаване на Гърция извиква спомени за море, слънце, синьо-бели къщи и... узо. На 4 септември в Роял клуб „Симеоново“ ще се проведе Петият национален турнир по табла. Освен  турнира, който вече е традиция и е любим на всички почитатели на марката, сред които и много известни личности от бизнес и арт средите, организаторите  подготвят и страхотно шоу изцяло в гръцки стил и дух. Гостите, участниците и VIP личностите на събитието ще се насладят на средиземноморска кухня, специално доставена от Гърция, лично от домакините на събието - Леопард Трейдинг.

Всички поканени гости ще бъдат посрещнати от бозукари, а за доброто им настроение ще се погрижат Ансамбъл „Чинари“, които ще изиграят огнено сиртаки, и поп фолк звездата Кали, която ще представи своя гръцки репертоар, заедно с бенда си. Водещи на събитието ще бъдат Мис България 2006 - Славена Вътова и несравнимият  български комик, който е и знаково лице на турнира  -  Димитър Туджаров – Шкумбата.  Освен като водещ на събитието, той ще зарадва всички присъстващи, като изпълни емблематичната  песен  „Мъжки времена“. Ко-водещи ще бъдат Иво Райчев и Михаил Дюзев от Дарик радио. Гостите ще трябва да спазят специалния  дрескод на събитието – синьо и бяло, а за най-стилно облечената двойка ще има и специална награда. През 2014 година Ouzo of Plomari ще отпразнува и 120- годишния юбилей от създаването на марката.

Тя се радва на страхотна популярност в България, а турнирът по табла, който се провежда вече пета година, е сред най-обичаните и очаквани събития. Интересът към него нараства с всяка изминала година, като участие взимат много нови градове, локации и любители на играта. Победителят в  5-ия турнир по табла на Ouzo of Plomari, освен подаръци от бранда, ще получи и почивка в Гърция. Наградата и купата ще бъдат връчени лично от Исидорос Михайлидис, експортен директор и  представител на марката . Фенове на турнира по табла са както обикновените плажуващи по българските курорти, така и известни български знаменитости.Тази година финалистите в турнира са 32-ма, а известни български знаменистости, финалисти през годините, са Ники Кънчев, Вили Боршукова (Салони „Магама“), Наско Сираков, Ангел Бончев и Божидар Искренов – Гибона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !