Ники Минаж върти задница в скута на Дрейк

26.08.2014 10:08 | Видян 2568 пъти

Ники Минаж върти задница в скута на Дрейк

Ники Минаж представи видеоклипа на новата си песен "Anaconda". Парчето взаимства идея и вокали от хита на Sir Mix-a-Lot от 1992 г. „Baby Got Back“. В лентата Минаж предизвикателно разкрива физическите си дадедости в кадри, пресъздаващи джунгла, тренира задницата си с приятелки в гимнастически салон и дори прави секси лапденс в скута на колегата си Дрейк.

Провокативната визуализация, която е режисирана от Колин Тили, достигна 19.6 млн. гледания в първите 24 часа от пускането си онлайн, което я прави най-гледаната видеопремиера на Ютуб изобщо. Преди това тази титла принадлежеше на Майли Сайръс и клипа й „Wrecking Ball“, който отбеляза 19.3 млн. гледания в първото денонощие от пускането си през септември миналата година.

По време на снимките за клипа една от танцьорките на Минаж е била ухапана от 6-метрова боа. Смята се, че влечугото реагирало на резките движения на танцьорката и я захапало от уплаха. Момичето, чието име е неизвестно, е откарано незабавно в болница в Лос Анджелис, а животът й е вън от опасност. Можете да видите видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !