Синди Крауфорд не пуска децата си на училище

21.08.2014 11:15 | Видян 2483 пъти

 Синди Крауфорд не пуска децата си на училище

Страхува се да не се отровят. Топмоделът не позволява на децата си да ходят на училище, защото се притеснява да не се натровят. Учебната година за 15-годишния Пресли и 12-годишната Кая трябваше да започне тази седмица в Малибу, но майка им Синди Крауфорд не им позволява да ходят на училище. Причината за забраната е, че в изолацията на прозорците в сградата на гимназията са открити завишени нива на токсичното вещество полихлориран бифенил.

Училищните власти планират да премахнат изолацията в класните стаи, където е установена повишена концентрация на опасния химикал. Праха и въздухът също ще бъдат следени. Според Крауфорд, обаче предприетите мерки не са достатъчно безопасни, за да бъде сигурна, че децата й няма да се натровят с това вещество.

"Не мисля, че е 100% безопасно... Много съм притеснена. Разочарована съм от начина, по който се третира въпросът. За мен проблемът е, че не са изследвали източникът... Мисля, че изследването на въздуха и водата са само парченце от пъзела. Освен ако не провеждат тестове всеки ден, как да зная, че всеки ден в училището е безопасно за децата ми", каза разтревожената майка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !