Цеца разплака феновете си

15.08.2014 12:07 | Видян 938 пъти

Цеца разплака феновете си

Сръбската певица изнесе невероятен концерт пред повече от 50 000 души на стадион Festival в Гуча. Звездата изпя всички свои хитове, сред които и песента "Pile", която посвети на Тияни Юрич - 15-годишното сръбско момиче, което дълго време беше в неизвестност и след това бе намерено убито.

„По време на изпълнението всички присъстващи на стадиона плакаха и пяха заедно с певицата. Кралицата на сръбската музика бе съпричастна със семейството на момичето през целия период, докато то беше в неизвестност и подкрепяше техните надежди, публикувайки в официалната си страница във фейсбук нейни снимки и апели.

Също така с всички приходи от продадените билети за концерта в Гуча CECA реши да направи дарение на пострадалите от наводненията в Сърбия.

Примата на балканската музика ще гостува в България в началото на месец ноември тази година, като ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

92% от децата правят добрини всеки ден

Проучване между повече от 6500 участника разкрива...

Кендал Дженър класира родителите в...

Супермоделът Кендал Дженър подреди своите сестри и брат...

Няма коментари към тази новина !