Защо кечистът Русев е US визитката на България и защо това е ОК

04.08.2014 09:43 | Видян 3290 пъти | Гласували 1

Защо кечистът Русев е US визитката на България и защо това е ОК

Той е тъмен балкански субект. Представят го като "умен, силен и гаден". Казва се Александър Русев и е визитката на България в Америка.
Причината е, че той е най-новата звезда на кеча. Излиза на ринга с конферансие - ослепителна блондинка, представяна за рускиня, която обявява пред всички, че боготвори президента Путин. Въпреки че използва готини бг лафчета като "Къде си, бе", когато бори противниците си, и бойният му вик е "Мачкай", кой знае защо на тънкия колан на черните гащи на Сашо, които се явяват негов спортен екип, е подреден руският, а не българският трибагреник.
Русев е звезда в Америка и сред милиарда фенове на този спорт в целия свят - това е шоу номер едно дори в държави като Бутан. И е звезда дори извън ринга - особено, след като неговата Лана се забърка в скандал покрай малайзиския Боинг, свален то ли от руснаците, то ли от украинците край Донецк.
Александър, този 140-килограмов титан, по външност приличащ на Дан Колов, а по стил на Бай Ганьо, за американците вече се явява събирателен образ на българина.
Трябва да си признаем, не са далеч от истината.
Разликата му с онова, което определяме с тъпата дума "нашенеца", без да включваме сами себе си в този имидж, е , че кечистът Русев винаги побеждава. Той няма загуба на ринга. Мачка американците под руския флаг и с Путин зад гърба на видеостената. Де да побеждавахме и ние българите в този живот, но не би!
Не ми е ясно дали собствениците на кеч-федерацията, една мега компания с милиардни обороти, която събира 50-хилядни зали в цял свят по няколко пъти в седмицата, се явяват опозиционери на Обама и поради това си правят бъзик с Америка, намачквана поне веднъж седмично от България с подкрепата на Русия?
Или пък си правят бъзик с нас?
Или пък и двете...Все ми е тая.
Стига ми тази награда да имаме илюзията, че поне посредством кеча - тази бутафория, но пък световно рейтингова бутафория, сме отговорили на риторичния въпрос от евъргрийна на Тодор Колев, белязал целия ни преход: "Как ще ги стигнем американците, че и задминем, кога?".
Всъщност, какво лошо има в бутафорията?!
Откакто светът стана плосък телевизор, кое не е бутафория - дали банките, дали медиите, дали политиката, дали така наречените "ценности" на "цивилизационния избор", които уж бяха духовни, пък се оказаха НЕчисто и просто материални!
И накрая, няма как да не отбележа едно забавно съвпадение - подрежда се хубава редичка еманации на нацията: Янко Русев, Светлин Русев, Александър Русев...

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !