Борислав от Къртицата: Предпочитам да бъда Сървайвър, отколкото ВИП! Бих набил Азис

04.08.2014 09:31 | Видян 8644 пъти | Гласували 1

Борислав от Къртицата: Предпочитам да бъда Сървайвър, отколкото ВИП! Бих набил Азис

Бориса свали продуцента Андрей, Ивайла отпразнува ЧРД на Ривиерата, Жоро излезе на ММА ринга през уикенда – като какви хора видя отблизо тези тримата и какво се случва с теб след Къртицата?

Каквото и да кажа за тримата, ще бъде малко. Те са различни и на едно място, и то затворено, трудно се напасва човек с тях! Колкото до Бориса, хората са казали, че любовта е сляпа. Като се обичат младите, да се вземат!!! Колкото до Бакалова, жалко е, че пострада точно накрая. Тя сама каза, че не може човек да избяга от съдбата си.  Не знаех за рождения ден на Ривиерата, но смятам, че с хонорара от Къртицата може да си позволи да направи своя рождения ден запомнящ се! За Жоро нямам коментар.

Някой от съквартирантите каза, че си бил толкова отчаян от отпадането си преди финала, че си зарязал дори спорта през тези два месеца след края на шоуто, вярно ли е това?

Със спорта няма как да спра, това ми е като наркотик. Но, да, вярно е, имах нуждата от почивка, защото покрай шоуто ми се обадиха някои травми, които исках да излекувам преди да започна отново. Скоро ще ме видите в много добра форма.

Съжаляваш ли, че влезе в предаването и спечели ли пари от това?

Не съжалявам, че влязох. По-скоро съжалявам, че не стигнах до финала, където смятам, че ми беше мястото в това конкретно шоу! За пари няма да говоря, защото това си беше чиста подигравка. Най-малкото за онези, които издържаха почти до края!!! Да, пари не взех.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !