9 дни до Наградите на десетилението

01.10.2008 12:48 | Видян 2706 пъти

9 дни до Наградите на десетилението

Идния четвъртък от 20.00 часа, в зала 1 на НДК, Телевизия ММ ще  раздаде първите Награди на Десетилетието на българските изпълнители с най-сериозен принос за развитието на музиката ни през последните 10 години. Носителите ще бъдат определени чрез гласуване, в което участват утвърдени музикални журналисти и екипът на Телевизия ММ.

Водещ на Церемонията на ММ Награди на Десетилетието ще бъде нашумелият актьор Иван Бърнев, който бе кандидат за престижната филмова награда „Златна мечка” на Берлинаре 2007 година след участието си в „Обслужвах английския крал” на прочутия чешки режисьор Иржи Менцел. Сред последните му изяви в родното кино са „Лейди Зи” и премиерният „Дзифт”. Освен на големия екран Иван Бърнев се представя и на театралната сцена, като през 2002 година печели Аскеер за ролята си във „Вечеря за тъпаци”. Сега е ред да сложи в биографията си и ролята водещ на ММ Награди на Десетилетието.

Продуцент на Церемонията е Даниела Николова, а режисьор - Димитър Коцев – Шошо. Даниела Николова и Шошо ще обединят в едно цяло творческия поглед към изминалите 10 музикални години на 10 от най-добрите режисьори на видеоклипове у нас. Историята на музиката ще оживее на екрана, пресъздадена от Александър Моллов, Васил Николов, Васил Стефанов, Георги Марков, Георги Торнев, Георги Тошев, Господин Господинов – Гепи, Димитър Митовски, Кирил Божилов – Кико и Стоян Радев. Всеки един от тях е създал специален филм за една от 10-те основни категории през годините.

Гостите и зрителите на Церемонията ще станат свидетели на завръщането на дует Авеню, които бяха особено популярни през 90-те години в България, като сега са готови да зарадват почитателите на качествения звук. На сцената ще се изяви чаровната Белослава заедно с Red One и Тони от Tri-O-Five, а Gravity Co. ще представят най- новото си парче. Носителите на наградата за „Най-добър изпълнител” и „Изпълнителка” на ММ за 2007 година - Графа и Мария Илиева – ще се представят в своя доказано успешен дуо формат. Не по-малко интересна е и уникалната колаборация, която Нина Николина и група P.I.F. подготвят специално по повод на Церемонията. Ъпсурт ще направят своя „Допинг тест” на сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

галерия

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !