Преслава залюби нов милионер

28.07.2014 10:01 | Видян 3389 пъти

Преслава залюби нов милионер

Фолк певицата Преслава бързо забрави клетвите си в любов към Георги Станоев-Бирмата след близо 2-годишна връзка. Макар до последно изпълнителката на „Водка с утеха" да уверяваше всички, че любовта й към пернишкия милионер е безгранична, само дни след бурната й раздяла с него тя се хвърля в прегръдките на не по-малко състоятелен и перспективен младеж, пише в. "Всеки ден".

С всяка своя следваща връзка Преслава видимо снижава възрастовата граница на партньорите си. Ако до преди години добричлийката се въргаляше в чаршафите единствено с мастити и доста по-големи от нея бизнесмени, към днешна дата пайнерската дива предпочита наследниците им. След аферата си с 4-години по-малкия от нея Бирмата Преслава вече мина на още по-младо агне, изблеяло през 1990 година.

От 2 седмици насам най-хитовата изпълнителка е неразделна с 24-годишния Петър, известен по родното Черноморие като един от най-големите купонджии. Под опеката на баща си милионер, който развива бизнес с автомобили, Пешо не спира да бръмчи из родните курорти, пилеейки с лека ръка татковите средства. Освен с атлетично тяло и модерна визия, младежът впечатлява с лъскавите си автомобили, които сменя през ден, и гуляйджийския начин на живот из нощните клубове, където не пести пари за шампанско и качествен алкохол.

Преслава и Петър се запознали по време на ангажимент на певицата в дискотека в Слънчев бряг. Близки от компанията на 24-годишния милионер разказват, че самият той не вярвал какво му се случва и че е забил една от най-желаните жени у нас. Именно заради това не спирал да я ухажва и глези по всякакъв начин, гордеейки се с апетитното си завоевание.

Запознати разказват, че именно Петър е причината за публичния бой между Преслава и Бирмата в Слънчев бряг. Махленската свада започнала, след като бившият на певицата видял, че тя флиртува с младежа, опипва го по интимните части и го целува сластно по врата. Известният с болезнената си ревност пернишки богаташ не издържал за пореден път да му слагат публично рога и стартирал словесно разпрата, след което, както е известно, изпълнителката го замерила с тежка стъклена чаша, която центрирала във веждата му.
„Истината е, че помежду им още има чувства, но и двамата се измориха от трудната си връзка. Още дълго време ще си правят напук", свидетелстват запознати от близкото обкръжение на разделилата се ВИП двойка.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !