Принц Чарлз с двоен рожден ден

01.10.2008 10:26 | Видян 2913 пъти

Принц Чарлз с двоен рожден ден

Принц Чарлз ще отпразнува 60-ия си рожден ден с две тържества, съобщи в."Дейли телеграф".

Херцогинята на Корнуол Камила Паркър Боулс е помолила известния с уреждането на пищни партита Антъни Фосет да помогне при организирането на официална вечеря в Бъкингамския дворец на 13 ноември, деня преди официалния рожден ден на Чарлз.

На тържествената вечеря се очаква да присъстват министър-председателят на Великобритания Гордън Браун, както и около 170 знатни личности и гости.

Заедно с принцовете Уилям и Хари, Кейт Мидълтън и Челси Дейви, сред другите гости се очаква да присъстват британската писателка и актриса от индийски произход Мира Саял, комедийният актьор Стивън Фрай, графът и графинята на Уесекс принц Едуард и Софи, херцогът на Йорк принц Андрю и близки приятели.

Принц Чарлз ще отпразнува официалния си рожден ден, 14 ноември, със семейството си, а на следващия ден в резиденцията на Чарлз "Хайгроув" ще се състои частно парти, което ще бъде организирано отново от съпругата му.

Миналата година Антъни Фосет организира тържеството по случай диамантената сватба на кралица Елизабет Втора и Единбургския херцог и празненствата по повод 60-годишнината на херцогинята на Корнуол през юни 2007 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !