Бербо бяга от Съни

22.07.2014 14:41 | Видян 2150 пъти

Бербо бяга от Съни

Димитър Бербатов е взел решение да се раздели с луксозния си апартамент в курорта Слънчев бряг, научи "България Днес". Митко е задействал процедури с брокери за евентуалната продажба на жилището си. Футболистът на "Монако" искал да се сдобие с друг имот на крайбрежие, но не в България. Основният мотив, заради който Бербо е наумил да продава апартамента, е прекаленият шум и разврат около него. Наскоро Слънчака се изкачи на 9-о място в класацията на световните дестинации за секстуризъм. За никого вече не е тайна, че всяка година нападателят идва в Слънчев бряг и той не може да се отърве от фенове и папараци. Отдавна медиите разкриха, че на негово име е един от тристайните апартаменти в хотелския комплекс "Маджестик". Митко закупи ВИП жилището преди няколко години, след като се договори за много изгодна цена със собственика на комплекса Румен Чандъров. По неофициална информация тогава футболистът се бръкнал със 130 хиляди евро, за да се сдобие с недвижимото имущество.

Сега Бербо може дори да излезе на печалба от цялата работа, след като търси 200 бона в евро за апартамента си. Предимство е непосредствената близост до плажната ивица. Бербатов щял да инвестира парите от евентуалната продажба в друг имот, но извън страната. Твърде вероятно е той да се уреди с местенце за почивка на Френската Ривиера. Откакто играе за "Монако", Бербатов и семейството му са впечатлени от Княжеството и не крият, че искат да останат да живеят там. Неслучайно Димитър на драго сърце прие да удължи договора си с "монегаските".

Покупко-продажбите голмайсторът е поверил на свои доверени брокери, тъй като в момента Митко се намира на турне в Южна Америка. Вчера той излезе в първия си контролен мач това лято на колумбийска земя и дори вкара гол шедьовър на "Хуниор Атлетико" от град Баранкиля. Съотборникът на българина - Радамел Фалкао, предизвиква истински фурор в родината си. Хотелът на "Монако" е окупиран от фенове, които искат да се докоснат до Тигъра. Факт е, че абсолютно всички 50 000 места за приятелския мач на "Монако" бяха запълнени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !